Την Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13:00 το ΔΣ του Συνδέσμου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Υποστράτηγο ε. α. κ. Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο,τον Αντιπρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. κ. ΠαπαποστόλουΣεραφείμ, τον Γενικό Γραμματέα Αντιστράτηγο ε. α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο, τον Αντιστράτηγο ε.α. κ. Μπαλτζώη Ιωάννη, τον Αντιστράτηγο ε. α. κ. Κυριάκο Δημήτριο, τον Ταμία Ταξίαρχο ε.α. κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο και τον Εφ. Ανθλχο κ. Σκιάνη Σταμάτη , επισκέφθηκε εθιμοτυπικά στο γραφείο του τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο κ. Λαλούση Χαράλαμπο.

Η υποδοχή ήταν πολύ εγκάρδια και το κλίμα κατά την διάρκεια της συναντήσεως ήταν εξαιρετικά θερμό. Κατά την συζήτηση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε τον κ. Αρχηγό για την υποδοχή και την φιλοξενία, τον ενημέρωσε για το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου. Ο κ. Αρχηγός στη συνέχεια μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Στρατό και στα Τεθωρακισμένα. Επακολούθησε συζήτηση και υποβολή ερωτήσεων. Η επίσκεψη έληξε με ανταλλαγή αναμνηστικών.

Η επίσκεψή μας αυτή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική και μας έκανε πολύ υπερήφανους για άλλη μία φορά που στο Όπλο μας έχουμε τέτοιου επιπέδου Αξιωματικούς.