Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:00 το ΔΣ του Συνδέσμου, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Υποστράτηγο ε. α. κ. Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο, τον Γενικό Γραμματέα Αντιστράτηγο ε. α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο , τον Αντιστράτηγο ε. α. κ. Κυριάκο Δημήτριο, τονΣχη (ΤΘ) ε.α. κ. Σταματογιαννάκη Μιχαήλ και τους Εφ. Υπλχο κ. Θεοδοσίου Θεόδωρο και Εφ. Ανθλχο κ. Σκιάνη Σταμάτη , επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγο κ. Κωστίδη Γεώργιο.

Ο Διοικητής της Σχολής μας υποδέχθηκε πολύ εγκάρδια στην αίθουσα τιμών. Το κλίμα ήταν εξαιρετικά θερμό και κατά την συζήτηση ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αφού ευχαρίστησε τον Στρατηγό Διοικητή της Σχολής για την υποδοχή και την φιλοξενία, τον ενημέρωσε για το έργο και τις δραστηριότητες του Συνδέσμου. Ο Διοικητής της Σχολής στη συνέχεια μας ενημέρωσε για την λειτουργία της Σχολής , την στρατιωτική και ακαδημαϊκή εκπαίδευση των Ευέλπιδων. Επακολούθησε συζήτηση και υποβολή ερωτήσεων.

Η επίσκεψή μας αυτή μας αναβάθμισε πνευματικά , μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω και μας έκανε να θυμηθούμε στιγμές από την ζωή μας στη Σχολή. Τέλος αισθανθήκαμε πολύ υπερήφανοι για άλλη μία φορά που στο Όπλο μας έχουμε τέτοιους καταξιωμένους Αξιωματικούς.