(Με πυρήνα απόστρατους Αξιωματικούς & Τεχνοκράτες)

Αγαπητοί φίλες, φίλοι, συνάδελφοι

  Όπως έγινε γνωστό από προηγούμενο e-mail  την Κυριακή  2  Φεβ.2014 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο  PRESIDENT, Λ. Κηφισίας 43 Αμπελόκηποι (κοντά στη στάση ΜΕΤΡΟ  Πανόρμου), θα πραγματοποιηθεί το 2ο  Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος. Οι συνάδελφοι και φίλοι μπορούν να προσέρχονται από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 να ψηφίζουν και να παρακολουθούν σε άλλο χώρο τις εργασίες του Συνεδρίου

 Με χαρά και συγκίνηση σας γνωρίζω ότι είμαι υποψήφιος για το 11μελές Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο (ΑΠΣ) του κόμματος.

 Αν πιστεύετε ότι πραγματικά αξίζω της τιμητικής αυτής θέσεως. Αν πιστεύετε ότι στο χρόνο που ήμουν μέλος στο ΑΠΣ προσέθεσα με τη δράση μου έστω ένα λιθαράκι στο οικοδόμημά μας, που λέγεται Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, παρακαλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο Σύνδεσμος να είναι έτοιμος για τις επόμενες Ευρωπαϊκές ή Βουλευτικές Εκλογές, όποτε και αν γίνουν, με πανελλαδική συμμετοχή,  και να πραγματοποιήσει τον πρώτο στόχο του, που είναι η είσοδός του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή στη Βουλή των Ελλήνων, όποιο από τα δύο γίνει πρώτο.

Θα παρακαλούσα επίσης για την αναδιαβίβαση και γνωστοποίηση της υποψηφιότητάς  μου  σε συναδέλφους, φίλες και φίλους. 

 Το Συνέδριο μας είναι ανοιχτό σε όλους. Μπορούν  να  το παρακολουθήσουν  όλες οι  Ελληνίδες και οι Έλληνες, οι φίλοι του κόμματος και φυσικά τα μέλη του. Όλοι με δικαίωμα ψήφου. Ελάτε στην πραγματική γιορτή της Δημοκρατίας.

  Με πίστη στο Σύνταγμα, στα Δημοκρατικά ιδεώδη και στον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας μας, σας καλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στο Συνέδριο. Ελάτε, σας περιμένουμε με δυναμισμό, ελπίδα και όραμα να διαμορφώσουμε το μέλλον της Πατρίδας μας.

 Με σεβασμό, εκτίμηση και αγωνιστικό παλμό

Γιώργος Τσακίρης

Μέλος του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας