Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου

Σας γνωρίζουμε ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση τιήμερης προσκυνηματικής επίσκεψης στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο - Ιωάννινα από 22 έως 24 Οκτωβρίου 2016, για τέλεση επιμνημόσυνης δέησης, ομιλίες και κατάθεση στεφάνων, για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωϊκώς πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940.

 Η επίσκεψη και η τελετή στο μνημείο αποφασίσθηκε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο και θα τελεί υπό την αιγίδα της Διευθύνσεως Ιππικού-Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ.

Η τελετή θα γίνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 12.00.

Το ακριβές πρόγραμμα της τελετής και της επισκέψεως θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες εγκαίρως.

Για την μετάβαση και επιστροφή των συμμετασχόντων θα διατεθεί πούλμαν από το ΚΕΤΘ το οποίο θα αναχωρήσει από τη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου το πρωϊ του Σαββάτου 22 Οκτ. 2016 και ώρα 08.00. Τιμή εισητηρίου 15€ κατά άτομο. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Τρίτη 4 Οκτ. 2016 στο γραφείο του Συνδέσμου (τηλ.210-5226351, 6942-482481, 6946-379306) ή σε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στην εκδρομή μπορεί να συμμετέχουν και φιλικά πρόσωπα των μελών μας. Θα αποτελέσει μεγάλη μας χαρά η συμμετοχή μελών μας της Βορείου Ελλάδος και σε περίπτωση ικανού αριθμού θα καταβληθεί προσπάθεια να διατεθεί και από εκεί λεωφορείο εφόσον υπάρχει επιθυμία.

Η διαμονή θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΙ στο Μέτσοβο. Το κόστος του ξενοδοχείου είναι 40€ το δίκλινο και 35€ το μονόκλινο συμπεριλαμβανομένου και του πρωϊνού. Δεν συμπεριλαμβάνονται το φαγητό, καφέδες, κλπ.

Το δρομολόγιο μετάβασης που θα ακολουθήσει το πούλμαν είναι :Λέσχη Παπάγου – Αττική οδός – Εθνική Οδός – Λαμία – Καρδίτσα – Τρίκαλα – Καλαμπάκα – Μέτσοβο. Δρομολόγιο επιστροφής το αντίστροφο. Οι στάσεις για καφέ , φαγητό κλπ καθώς και ο χρόνος παραμονής σε κάθε χώρο επίσκεψης θα καθορίζονται ανάλογα με την διευκόλυνση των μελών και την πορεία του χρόνου.

Παρακαλούμε η συμμετοχή να δηλωθεί έγκαιρα για να ρυθμισθούν οι λεπτομέρειες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γενικός Γραμματέας

Χρήστος Παπαδογεωργόπουλος              Μεντεσίδης Χαράλαμπος

Υπστγος ε.α                                                           Αντγος ε.α.