Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 και ώρα 09:00 πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΤΘ η παράδοση -παραλαβή της Διοικήσεως. Παραδίδων ο Ταξίαρχος κ. Συγουλάκης Δημήτριος , ο οποίος μετατίθεται στο Γ΄ΣΣ/NRDC-GR και παραλαμβάνων ο νεοπροαχθής Ταξίαρχος κ. Μαυροειδής Γεώργιος. Η παράδοση έγινε παρουσία του νέου Διευθυντού του Όπλου μας Ταξιάρχου κ. Χατζηγεωργίου Αντωνίου, του Σεβασιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρου, πολλών Αξιωματικών και άλλων επισήμων.

Από τον Σύνδεσμό μας παρέστησαν ο Πρόεδρος Υπτγος ε.α. κ. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος, ο Γεν. Γραμματέας Αντγος ε.α. κ. Μεντεσίδης Χαράλαμπος, ο Αντγος ε.α. κ. Παπαποστόλου Σεραφείμ ,νέο μέλος του ΔΣ, ο Ταμίας Ταξχος ε.α. κ. Μιχαηλίδης Γεώργιος καθώς και τα Μέλη μας Αντγος ε.α. κ. Αναγνωστόπουλος Θεμιστοκλής ,Ταξχοι ε.α. κ.κ. Γερακίνης Ιωάννης ,Μεγαρίτης Γεώργιος , Αρχοντίκης Βασίλειος ,Θεοδώρου Επαμεινώντας και Ανχης ε.α. κ. Παπαδήμας Σπυρίδων.

Μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής και την δεξίωση που δόθηκε στη Λέσχη Αξκών του Στρατοπέδου, το ΔΣ του Συνδέσμου, επισκεύθηκε εθυμοτυπικά το νέο Διευθυντή ΓΕΣ/ΔΙΤστο γαφείο του και τον συνεχάρη για την τοποθέτησή του στην νευραλγική αυτή θέση του Όπλου μας.