Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου         

 Σας γνωρίζουμε ότι, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου στις 03 Νοεμβρίου 2024 ημέρα Κυριακή και ώρα 13.00, θα πραγματοποιηθεί, η καθιερωμένη εδώ και χρόνια, εκδήλωση στο Μνημείο Ιππικού στο Μέτσοβο, για απόδοση τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωϊκώς πεσόντες Ιππείς κατά το έπος του 1940.  

Επιπλέον της παραπάνω τελετής,  θα παραστούμε στις 02 Νοεμβρίου 2024 ημέρα Σάββατο και ώρα 12.45, στην τελετή αποκαλυπτηρίων του νέου Μνημείου μας προς τιμήν της Πρώτης Νίκης του 1940, στο Χωριό Λυκόρραχη (σημερινό Κεφαλοχώρι Κονίτσης).

Η ανέγερση του νέου Μνημείου, εκπλήρωσε ένα διακαή πόθο του Συνδέσμου και απαίτησε τις φροντίδες των τελευταίων ετών.

Ως εκ τούτου, η δραστηριότητα θα αρχίσει, με την αναχώρηση λεωφορείου πολιτικού τύπου (πούλμαν) το πρωί την1η Νοεμβρίου 2024 από Αθήνα και επιστροφή στις 03 Νοεμβρίου 2024 βραδινές ώρες. Η διαμονή για τους συμμετέχοντες θα είναι στο Ξενοδοχείο BourazaniWildLifeResort.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παραπάνω εκδήλωση, έτσι ώστε με την παρουσία σας να λαμπρύνετε την τελετή μας στη πόλη του Μετσόβου όπως και στην τελετή αποκαλυπτηρίων του Μνημείου της Πρώτης Νίκης της Λυκόρραχης (σημερινό Κεφαλοχώρι), αλλά και να επισκεφτείτε την πόλη της Κόνιτσας και της ευρύτερης περιοχής (ΙΜ Μολυβδοσκεπάστου, Μπουραζάνι, Μέρτζιανη, Κεφαλοχώρι, οικία Παισίου).

Κόστος ταξιδίου:  220 Ευρώ ανά ζεύγος (δίκλινο δωμάτιο) και 185 Ευρώ το άτομο (μονόκλινο δωμάτιο). Τα παραπάνω ποσά περιλαμβάνουν τη μεταφορά με Λ/Φ πολυτελείας, 2 δ/ν με πρωινό και το επίσημο γεύμα στη Λέσχη Ιωαννίνων.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας εγκαίρως στα τηλέφωνα  6972898363 (Πρόεδρος) ή 6937465839 (Γεν. Γραμματέας)

Post Visitors:190