Γράφει ο Αντιστράτηγος ε.α. Χαράλαμπος Μεντεσίδης Γ.Γ. ΣΑΙΤΘ

 Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 το ΔΣ του Συνδέσμου ,αποτελούμενο από τους : α) Υπτγο ε.α. κ.Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο Πρόεδρο , β) Αντγο ε.α. κ.Παπαποστόλου Σεραφείμ Αντιπρόεδρο, γ) Αντγο ε.α. κ. Μεντεσίδη Χαράλαμπο Γεν. Γραμματέα, δ) Αντγο ε.α. κ. Κυριάκο Δημήτριο Μέλος ε) Ταξχο ε.α. Μιχαηλίδη Γεώργιο Ταμία και τους Εφ. Ανθλχους κ.Σκιάνη Σταμάτιο , Μπρατζωλιά Σπυρίδωνα , Γερομήτσο Στάμο ,επισκέφθηκε εθυμοτυπικά ,μετά από πρόσκληση, τους νεοτοποθετημένους Διοικητάς της Σχ.ΤΘ. ,του ΚΕΤΘ και τον Διευθυνή του Όπλου.

Οι επισκέψεις μας ξεκίνησαν στις 11:00 από τη Σχολή όπου μας υποδέχθηκε ο νέος Διοιηκητής της Ταξίαρχος κ.Παππάς Δημήτριος , ο πρώτος Ανώτατος Αξιωματικός Διοικητής μετά την ανεξαρτοποίησή της. Ακολούθως επισκεφθήκαμε το νέο Διοικητή του ΚΕΤΘ στο γραφείο του Ταξίαρχο κ. Ζαχαρόπουλο Ζαχαρία. Τέλος επισκεφθήκαμε τον Διευθυντή του Όπλου μας Υποστράτηγο κ. Συγουλάκη Δημήτριο ,στο γραφείο του , παρόντων και των Διοικητών του ΚΕΤΘ και της Σχολής. Όλοι τους μας υποδέχθηκαν με μεγάλη εγκαρδιότητα και φιλόξενο πνεύμα και μας ευχαρίστησαν για την επίσκεψή μας. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αφού τους συνεχάρη για την τοποθέτησή τους στις θέσεις αυτές του Όπλου , ευχήθηκε στον καθένα ξεχωριστά υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο τους , τους ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή και την φιλοξενία. Έκανε δε ιδιαίτερη μνεία για την άριστη συνεργασία του Συνδέσμου με την ΔΙΤ το ΚΕΤΘ και τη Σχ.ΤΘ. Ο Διευθυντής του Όπλου αναφέρθηκε στο έργο και στις δραστηριότητες της Διευθύνσεως, σε γενικές γραμμές και στο τέλος επεσήμανε ότι το πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Όπλου και του Συνδέσμου θα συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Η επίσκεψή μας στο Στρατόπεδο του «Αυλώνα» , αν και εθυμοτυπική μας ικανοποίησε απόλυτα και μας έκανε για άλλη μία φορά να αισθανθούμε υπερήφανοι για το Όπλο μας και να διαπιστώσουμε τους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τους ε.ε. με τους ε.α. Αξιωματικούς του Όπλου μας.