Αλκιβιάδης Στεφανής: Επίτιμο μέλος της Λέσχης Αεροπορίας Στρατού – Ανακηρύχθηκε κατά την διάρκεια εκδήλωσης στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων

Δεν γνωρίζουμε εάν στην απόφαση αυτή μέτρησαν οι προσπάθειές του για την απόκτηση των ελικοπτέρων Kiowa από τις ΗΠΑ για την Αεροπορία Στρατού. Όμως ο απόστρατος -πλέον- αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, τιμήθηκε από την Λέσχη Αεροπορίας Στρατού, με την ύψιστη τιμή:

Τον ανακήρυξαν επίτιμο μέλος τους. Αυτό διαβάζουμε από τον πρόεδρο της ΛΑΣ Ταξίαρχο ε.α Βασίλειο Νικολόπουλο, ο οποίος αναφέρεται στην εκδήλωση:

Μια υπέροχη βραδιά στη κατάμεστη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ, με τη συμμετοχή εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών της Α.Σ., χειριστών, μηχανικών και φίλων με τις οικογένειές τους!

Τιμήθηκαν ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στγος εα Αλκιβιάδης Στεφανής, στον οποίον απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Μέλους της ΛΑΣ και ο Διευθυντής ΔΑΣ/ΓΕΣ Ταξίαρχος Χρήστος Ηλιόπουλος, για το έργο τους στην επιχειρησιακή αναβάθμιση της Αεροπορίας Στρατού.

Μαζί μας το νέο αστέρι τραγουδιού και μέλος της ΛΑΣ Ρένα Μόρφη και η εξαιρετική ορχήστρα της ΑΣΔΥΣ με την υπέροχη Ντόρα Σαμαρά !! Παλιοί φίλοι, κέφι, χορός, γλέντι!

Πηγή:www.armyvoice.gr/