Τη Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η τελετή της αποφοίτησης των Ανθυπιλάρχων Τάξεως 2023, από το Βασικό Τμήμα της Σχολής Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ). Η τελετή ήταν όπως πάντα, σεμνή, λιτή και απέριττη. Παρέστη ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Ιππικού – Τεθωρακισμένων του ΓΕΣ, Ταξίαρχος Βάσιος Γεώργιος ενώ τα αποφοιτήρια απένειμε ο Διοικητής της Σχολής, Ταξίαρχος Ζορμπάς Αθανάσιος Με τη σειρά του, ο Διευθυντής του Όπλου απένειμε και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα, τους δύο πρωτεύσαντες. Εντυπωσιακό το γεγονός ότι αποφοίτησε πρώτη, γυναίκα Ανθυπίλαρχος και στο πρόσωπό της θεωρούμε ότι τιμήθηκαν οι γυναίκες συνάδελφοι του Όπλου μας, που ισότιμα και με πλήρη επάρκεια, υπηρετούν στα Τεθωρακισμένα. Συνολικά αποφοίτησαν 23 Ανθυπίλαρχοι και ένας Ανθυπίλαρχος από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη.

Στη τελετή παρέστησαν και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας, ο Πρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Κυριάκος (ΣΣΕ 83) και το Μέλος του ΔΣ, Αντιστράτηγος ε.α. Κοσμάς Μόσχος (ΣΣΕ 86).

Καμαρώσαμε για μια ακόμη φορά τη νέα γενιά στελεχών του Όπλου μας και διακρίναμε αυτό το κάτι διαφορετικό στο βλέμμα τους. Τα νέα αυτά παιδιά, μας πείθουν απόλυτα με το παράστημα τους και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο Όπλο μας. Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται αποτελούν το τεκμήριο ….

Η Πρωτεύσασα Ανθυπίλαρχος τιμάται από το Διευθυντή του Όπλου μας.
Απονομή Αποφοιτηρίου από τον Διοικητή της Σχολής
Ο Δεύτερος, κατά σειρά, Απόφοιτος τιμάται από το Διευθυντή του Όπλου μας.

Η λιτή Δεξίωξη. Από Αριστερά, ο Υδκτης της ΣΤΘ, ο Ταξχος ε.α. Αρχοντίκης, ο Πρόεδρος του ΣΑΑΙΤΘ, ο Δκτης της ΣΤΘ, ο Δντης του Οπλου, ο Ταξχος ε.α. Παπακώστας Θωμάς
Post Visitors:228