για ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ και στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι Εν Αποστρατεία και Εν Εφεδρεία,

Αντιπροσωπία του ΔΣ του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων θα πραγματοποιήσει, το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιουνίου 2024, εθιμοτυπικές επισκέψεις στην έδρα της ΧΧIV ΤΘΤ, στο Λιτόχωρο, στην έδρα του Γ’ ΣΣ/NRDC-GR στο Στρατόπεδο «Πεδίον του Άρεως», στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στην έδρα της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ) στο Στρατόπεδο «Νταλίπη», στη Καλαμαριά (παλαιότερα έδρα του Στρατηγείου της ΧΧης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας).

Επιθυμία μας να συναντήσουμε, να επικοινωνήσουμε και να ενημερώσουμε για τις δράσεις του Συνδέσμου, τόσο στο Λιτόχωρο όσο και στη Θεσσαλονίκη, τους μονίμους και εφέδρους απόστρατους αξιωματικούς, μέλη του Συνδέσμου μας αλλά και τους προερχόμενους από το Όπλο μας γενικότερα.

Ώρες και Τόποι Συνάντησης

Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λιτοχώρου: Τετάρτη, 26 Ιουνίου, ώρα 13.00. Θα ακολουθήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατηγείο της XXIV ΤΘΤ και στη συνέχεια χαλαρό γεύμα στη Λέσχη.

Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης: Πέμπτη, 27 Ιουνίου, ώρα 20.30. Θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση και στη συνέχεια, χαλαρό δείπνο στη βεράντα της Λέσχης.

Πρόγραμμα Ταξιδιού

26 Ιουνίου 2024: αναχώρηση από Αθήνα, εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατηγείο ΧΧΙV ΤΘΤ και γεύμα στη Λέσχη Αξκών, διανυκτέρευση στους ξενώνες Γ’ ΣΣ (Θεσσαλονίκη).

27 Ιουνίου 2024: εθιμοτυπική επίσκεψη στο Στρατηγείο Γ’ ΣΣ, στο Πολεμικό Μουσείο και στο Στρατηγείο ΜΕΡΥΠ (παλαιό Στρατηγείο ΧΧ ΤΘΜ). Το βράδυ, ενημέρωση των μελών μας στη ΛΑΦΘ επί των δράσεων του Συνδέσμου και στη συνέχεια παράθεση δείπνου. Διανυκτέρευση ξενώνες Γ’ΣΣ.

28 Ιουνίου 2024: αναχώρηση για Άνω Πορόια Σερρών, επίσκεψη μνημείου Λοχία Ίτσιου. Επιστροφή Αθήνα.

Συμμετοχή

Όποιοι συνάδελφοι επιθυμούν, μπορούν ευχαρίστως να συμμετάσχουν στις επισκέψεις και περιηγήσεις, αφού εξασφαλίσουν τη μετακίνηση τους, με δικό τους μέσο. Το ΔΣ του Συνδέσμου θα κινηθεί με ΙΧ αυτοκίνητο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Για τη συμμετοχή στις δραστηριότητες και την εν γένει παρουσία σας παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ. : 6972898363 (Πρόεδρος) και 6937465839 (Γενικός Γραμματέας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κυριάκος Αντιστράτηγος ε.α.

Ο Γενικός Γραμματέας

Αντώνιος Χατζηγεωργίου Αντιστράτηγος ε.α.

Post Visitors:576