Γράφει ο Δημήτριος Κυριάκος Αντιστράτηγος ε.α. Πρόεδρος Σ.Α.Α.Ι.ΤΘ

Πραγματοποιήθηκε, τη Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024, στη ΛΑΕΔ (Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων), η καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου μας, συνδυασμένη με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, για το νέο έτος.

Η όλη εκδήλωση είχε εξαιρετικά πανηγυρικό χαρακτήρα, εξαιτίας της πολύ πρόσφατης επιλογής, με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, του Αντιστράτηγου Κωστίδη Γεωργίου (μέχρι πρόσφατα Διοικητή ΑΣΔΥΣ), προερχόμενου από το Όπλο μας, για την εξαιρετικά τιμητική θέση του Αρχηγού ΓΕΣ.

Η παρουσία του στην εκδήλωση, ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου Αρχηγού. Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία υποβολής των συγχαρητηρίων, σε πανηγυρικό κλίμα. Οι ευχές και τα συγχαρητήρια αφορούσαν και το μέχρι πρότινος Διευθυντή του Όπλου μας, Υποστράτηγο Γαρίνη Αθανάσιο που προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου.

Συνεπώς η εορτή για τον ερχομό του νέου έτους 2024, μετατράπηκε σε τριπλή γιορτή, συνοδευόμενη με την προαγωγή του Διευθυντή του Όπλου και με την επιλογή Αρχηγού ΓΕΣ εκ του Όπλου του Ιππικού Τεθωρακισμένων. Την όλη εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΣ, προερχόμενοι από το Όπλο μας, Στρατηγοί: Ζιαζιάς Κωνσταντίνος, Στεφάνης Αλκιβιάδης και Λαλούσης Χαράλαμπος. Ήταν η πρώτη φορά που τέσσερις Αρχηγοί ΓΕΣ, τρεις επίτιμοι και ο εν ενεργεία, παραβρέθηκαν σε Γενική Συνέλευση του ΣΑΑΙΤΘ.

Η όλη εκδήλωση περιλάμβανε:

  • Ενημέρωση για τις Εξελίξεις στο Όπλο μας, το έτος 2023, από τον μέχρι πρόσφατα Διευθυντή, Αντιστράτηγο Γαρίνη Αθανάσιο.
  • Απολογισμό του Έργου του Συνδέσμου από το πρόεδρο, Αντιστράτηγο ε.α. Κυριάκο Δημήτριο.
  • Ενημέρωση επί οικονομικών θεμάτων των αποστράτων συναδέλφων από το Πρόεδρο της ΠΟΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών), της οποίας είναι μέλος ο ΣΑΑΙΤΘ, Ταξίαρχο ε.α. Νικολόπουλο Βασίλειο.
  • Ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου, επί του Ισολογισμού του 2023, από το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Έφεδρο Υπίλαρχο Θεοδοσίου Θεόδωρο και έγκρισή από την ολομέλεια του Συνδέσμου μας.
  • Τη καθιερωμένη η κοπή της Βασιλόπιττας και δεξίωση με παράθεση μπουφέ, στη μεγάλη αίθουσα τελετών της ΛΑΕΔ.

Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους …

Post Visitors:510