Ολοκληρώθηκαν οι ετήσιες έκτακτες και τακτικές κρίσεις των ανωτάτων στελεχών τους Στρατεύματος καθώς και οι τοποθετήσεις οι αλλαγές διοικήσεως. Ειδικότερα για το Όπλο του Ιππικού – Τεθωρακισμένων, οι νέες τοποθετήσεις έχουν ως εξής:

Νέος Διευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΤ: Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Βάσιος, μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής ΓΕΣ/ΔΙΤ. Ο πρώην Διευθυντής του Όπλου, Αντιστράτηγος Γαρίνης Αθανάσιος προήχθη και τοποθετήθηκε Διοικητής στο Γ’ ΣΣ/ NDCGR.

Διοικητής ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας (Καβάλα): Ο νεοπροαχθείς Υποστράτηγος Κωστάκης Ηλίας. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής, Υποστράτηγος Αθάνατος Νικόλαος αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Αντιστράτηγου, ως ευδοκίμως τερματίσας.

Διοικητής του ΚΕΤΘ: Παρέμεινε ο Ταξίαρχος Κρέτσος Γεώργιος.

Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ): Προήχθη και παρέμεινε ο Ταξίαρχος Ζορμπάς Αθανάσιος.

Διοικητής ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (Κομοτηνή): Ο Ταξίαρχος Καρατόλιος Απόστολος.

Διοικητής ΧΧΙΙΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (Αλεξανδρούπολη): Ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος Προκίδης Κωνσταντίνος.

Διοικητής ΧΧΙV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (Λιτόχωρο): Ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος Νάκος Λάζαρος.

Διοικητής ΧΧV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (Ξάνθη): Ο νεοπροαχθείς Ταξίαρχος Τσεβδός Ηλίας.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι Διοικητής στη XVI Μηχανοκίνητη Μεραρχία (Διδυμότειχο) τοποθετήθηκε ο νεοπροαχθείς και προερχόμενος από το Όπλο μας, Υποστράτηγος Κωστούλας Ιωάννης.

Σήμερα, προέρχονται από το Όπλο μας 27 ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού μας, συμπεριλαμβανομένου του κ. Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστρατήγου Κωστίδη Γεωργίου (2 Αντιστράτηγοι, 5 Υποστράτηγοι και 20 Ταξίαρχοι)!!!

Ο Σύνδεσμος εύχεται σε όλους καλή δύναμη και επιτυχημένη και παραγωγική θητεία στα υψηλά καθήκοντά τους. Στους συναδέλφους που αποστρατεύθηκαν, ευχόμαστε υγεία και καλό ξεκίνημα στη νέα διανοιγόμενη περίοδο της ζωής τους.

Post Visitors:404