Τη Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024, έλαβε χώρα στη Σχολή Τεθωρακισμένων (ΣΤΘ), στον Αυλώνα, μια ακόμη σεμνή και λιτή τελετή ονομασίας Δοκιμών Εφέδρων Αξιωματικών (ΔΕΑ) του Όπλου μας. Ονομάστηκαν ΔΕΑ, νέοι έφεδροι αξιωματικοί του Ελληνικού Στρατού που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην Ίλη ΥΕΑ (Υποψηφίων Εφέδρων Αξιωματικών) της ΣΤΘ.

Η ημέρα της Ονομασίας συνέπεσε με την τελετή Ορκωμοσίας των νέων οπλιτών του ΚΕΤΘ και έτσι ο συνήθης χώρος της τελετής διαφοροποιήθηκε. Αντί του στεγασμένου χώρου έξω από την Λέσχη Αξιωματικών, χρησιμοποιήθηκε ο εσωτερικός αύλειος χώρος της Σχολής Τεθωρακισμένων.

Στη σεμνή τελετή παραβρέθηκε αντιπροσωπία του ΣΑΑΙΤΘ (ο Πρόεδρος, Αντγος ε.α Δημήτριος Κυριάκος, ο Γραμματέας Αντγος. ε.α. Αντώνιος Χατζηγεωργίου, το Μέλος του ΔΣ, Αντγος ε.α Κοσμάς Μόσχος και το Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Εφ. Υπίλαρχος Σπύρος Τζεβελέκης. ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Αθηνών (Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής) κος Ιωάννης Αγγελόπουλος, προερχόμενος από το Όπλο των Τεθωρακισμένων, αντιπροσωπεία εφέδρων αξιωματικών από το ΣΕΑΝ Ευβοίας και πολλά μέλη του Συνδέσμου μας.

Δημήτριος Κυριάκος Αντιστράτηγος ε.α.

Αναμνηστική Φωτογραφία, στο Διοικητήριο της Σχολής

Η Παράδοση των Διακριτικών της Διοικούσης Σειράς.
Ο Αρχηγός της Σειράς που Αποφοίτησε, Λαμβάνει την Τιμητική Αναμνηστική Πλακέτα με το Έμβλημα της Σχολής.
Post Visitors:175