Γράφει ο Δημήτριος Κυριάκος Αντιστράτηγος ε.α. Πρόεδρος ΣΑΑΙΤΘ

Τη Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου Ιουλίου 2023, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου μας, Υποστράτηγος ε.α. Παπαδογεωργόπουλος Χρήστος παρευρέθηκε στη τελετή ονομασίας των νέων ΔΕΑ της 2023 Γ΄ ΕΣΣΟ. Στη τελετή παρέστη επίσης το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Έφεδρος Ανθυπίλαρχος Άκης Σκιάνης και το μέλος του Συνδέσμου Έφεδρος Ανθυπίλαρχος Σπύρος Μπρατσολιάς. Παρευρέθηκανεπίσης ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Αθηνών (Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής) Μέλος του Συνδέσμου Ιωάννης Αγγελόπουλος, προερχόμενος από το Όπλο των Τεθωρακισμένων, ο Έφορος του ΔΣ του ΣΕΑΝ Αθηνών και μέλος του ΣΑΑΙΤΘ, έφεδρος Υπίλαρχος Ηλίας Παρθένιος και ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ευβοίας, Έφεδρος Ταγματάρχης (ΔΒ) Βαρυτιμίδης Μιχαήλ.

Η τελετή ήταν λιτή και απέριττη όπως κάθε φορά. Οι νέοι ΔΕΑ ήταν λίγοι, όπως ολιγάριθμη είναι και η νέα διοικούσα σειρά της Ίλης ΥΕΑ (Υποψήφιοι Έφεδροι Αξιωματικοί). Εμείς όμως πιστεύουμε ότι κάθε φορά που προστίθεται νέο αίμα στο Όπλο μας και ειδικά στο οικογένεια των εφέδρων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων, θα πρέπει να καμαρώνουμε γιατί νέα παιδιά – έστω και λίγα – κάνουν αυτή τη μεγάλη επιλογή. Στη δύσκολη εποχή μας, ο ΣΑΑΙΤΘ τους θαυμάζει και τους τιμά.

Ανάρτηση του Προέδρου ΣΕΑΝ Εφέδρου Ανθυπιλάρχου κ. Αγγελόπουλου Ιωάνου

Εκπροσωπόντας σήμερα τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Αθηνών , αλλά και ως Εφ. Αξκος ΤΘ, με τον Εφορο ΔΣ , Εφεδρο Υπίλαρχο, Κο Ηλία Παρθένιο, παραβρεθήκαμε στην τελετή απονομής πτυχίων στους νέους ΔΕΑ ΤΘ της 2023 Γ ΕΣΣΟ, στο Κ.Ε.Τ.Θ. Αυλώνα Αττικής, προσκεκλημένοι από τον Δκτη της Σχολής ΤΘ, Σχη Αθανάσιο Ζορμπά.

Στην τελετή παρέστησαν φίλοι του ΣΕΑΝΑ καθώς και αντιπροσωπεία του ΣΑΑΙΤΘ, με επικεφαλή τον Επίτιμο Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α. Κο Χρήστο Παπαδογεωργόπουλο.

Στους νέους ΔΕΑ ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους, με την ελπίδα να πλαισιώσουν, μετά την απόλυση τους, τις τάξεις των ΣΕΑΝ και του ΣΑΑΙΤΘ

Ο πρωτεύσας ΔΕΑ παραλαμβάνει απο το Διοικητή της Σχολής Συνταγματάρχη Ζορμπά Αθανάσιο τη πλακέτα με το έμβλημα της Σχολής
Η αναμνηστική φωτογραφία των νέων ΔΕΑ με τον Διοικήτη της Σχολής και τα στελέχη της Ίλης ΥΕΑ
Αναμνηστική φωτογραφία στο ηρώο του ΚΕΤΘ
Post Visitors:446