Γράφει ο Δημήτριος Κυριάκος Αντιστράτηγος ε.α. Πρόεδρος ΣΑΑΙΤΘ

Τη Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αυλώνας, η τελετή ονομασίας των νέων ΔΕΑ της 2023ΣΤ ΕΣΣΟ. Η τελετή ήταν λιτή και απέριττη όπως κάθε φορά. Οι νέοι ΔΕΑ ήταν αρκετοί και οι παριστάμενοι καμάρωσαν και τίμησαν τα νέα παιδιά και ταυτόχρονα και νέα Στελέχη του Όπλου μας που έκαναν αυτή τη μεγάλη επιλογή.

Στη τελετή παρέστησαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας, Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτριος Κυριάκος, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Αθηνών (Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής) κος Ιωάννης Αγγελόπουλος, προερχόμενος από το Όπλο των Τεθωρακισμένων και αντιπροσωπία του ΣΕΑΝ Ευβοίας με επικεφαλής το Πρόεδρό του, Έφεδρο Ταγματάρχη (ΔΒ) Βαρυτιμίδη Μιχαήλ.

Τα πτυχία απένειμε ο Διοικητής της Σχολής και πρόσφατα προαχθείς Ταξίαρχος Ζορμπάς Αθανάσιος, ο οποίος παραμένει για ένα ακόμη χρόνο Διοικητής στη Σχολή του Όπλου μας. Έτσι αποκαταστάθηκε, η συνήθης τάξη, να προΐσταται της Σχολής, αξιωματικός βαθμού Ταξιάρχου.

Στους νέους ΔΕΑ ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους, με την ελπίδα να πλαισιώσουν, μετά την απόλυση τους, τις τάξεις των ΣΕΑΝ και του ΣΑΑΙΤΘ

Η Αλλαγή των Καθηκόντων της Διοικούσας Σειράς της Ίλης ΥΕΑ
Η Αναμνηστική Φωτογραφία, Μπροστά απο το Διοικητήριο της Σχολής
Η Αναμνηστική Φωτογραφία στο Ηρώο του ΚΕΤΘ
Post Visitors:139