Σήμερα Τρίτη 3 Οκτ. η οικογένειά του, οι συγγενείς, φίλοι και οι συμμαθητές του, της Τάξης 1976 της ΣΣΕ, συνοδεύσαμε στην τελευταία του κατοικία, τον Μιχάλη Λάμπο, τον συμμαθητή μας, που έπεσε με το Ε/Π στην περιοχή της Μαγνησίας πριν λίγες ημέρες.

Ο Μιχάλης, ένα από τα καλύτερα παιδιά, χαμογελαστός πάντα, ποτέ δεν είχε οργιστεί, δεν είχε τσακωθεί με κανέναν, ένας υπέροχος άνθρωπος ένας “μπον βιβέρ” άλλης εποχής και από τους καλύτερους πιλότους της Αεροπορίας Στρατού και μετά την αποστρατεία του συνέχιζε να πιλοτάρει στον ιδιωτικό τομέα.

Έφυγε με την τελευταία πτήση της ζωής του, με την μεγάλη του αγάπη το ελικόπτερο, αφού μόνο αυτός θα μπορούσε να κάνει το ακατόρθωτο, να πετάξει, ο “τρελός” μέσα από το μάτι της καταιγίδας. Και για πρώτη φορά στην ζωή του δεν τα κατάφερε. Και ο αδόκητος χαμός του γέμισε μεγάλη θλίψη, πόνο και δάκρυα στην οικογένειά του, στους φίλους και συμμαθητές του, που μαζικά τον αποχαιρετήσαμε στον Ι.Ν. της Κοίμησης Θεοτόκου στην Κάντζα. Καλή πτήση Μιχάλη, αγαπημένε συμμαθητή και φίλε μου, Καλό Παράδεισο, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Ιωάννης Μπαλτζώης

Post Visitors:440